Draagtassen bedrukken

Consumenten die hun winkelmandje vullen met uw producten? Super! Maar naar buiten wandelen met tientallen aankopen onder de arm, is allesbehalve handig. Met bedrukte draagtassen maakt u het simpel voor uw klanten én het is een extra marketingtool. Papier Present kan uw papieren, stoffen en katoenen draagtassen bedrukken in tal van kleuren, maten en materialen!

Uw alles-in-één-shop voor bedrukte draagtassen 

Papier Present scheert hoge toppen met een ruim aanbod aan bedrukte draagtassen. Of u nu een restaurant of een high-end boetiek uitbaat: de verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Papieren zakken, stoffen draagtassen, totebags, canvas tassen, katoenen tassen, kledinghoezen … Krijgt u spontaan keuzestress? Geen zorgen, een ervaren team staat paraat om u te adviseren en inspireren!

Wij helpen u graag om de juiste draagtassen te kopen voor uw merk. Een fel kleurtje of een XL formaat? Een premium tas of een sobere print? We denken en designen met u mee! Dat doen we steeds met een grote glimlach en een hoofd vol frisse ideeën.

Ontdek onze werkwijze

Draagtassen bedrukken

Tassen met logo zeggen zoveel meer dan een blanco draagtas. Uw draagtassen bedrukken in lijn met uw unieke huisstijl? Daarvoor bent u bij Papier Present aan het juiste adres! Wij kunnen al onze draagtassen bedrukken volgens uw wensen.

Draagtassen bedrukken met logo, een flitsende foto of een eigen ontwerp is perfect mogelijk, vanaf een oplage van 500 bedrukte draagtassen. De prijs en levertijd worden naadloos afgestemd op uw wensen. Eén zaak is zeker: wij gaan tot het uiterste voor een tijdige levering!

Over ons

Inspiration

close Created with Sketch.