Event of beurs in aantocht? Stand out met originele verpakking!

Event of beurs in aantocht? Stand out met originele verpakking!

Gepakt en gezakt naar een evenement of beurs vertrekken? Dat doet u met de bedrukte draagtassen van Papier Present natuurlijk! Met bedrukte tassen trekt uw onderneming moeiteloos de aandacht naar zich toe.

Verpakken en verrassen

Uitpakken met een eindejaarsgeschenk voor uw klanten? Zorg dan vooral dat het mooi ingepakt is! Met de luxe geschenkdozen van Papier Present, geproduceerd uit kwalitatief karton, is dat simpel. Kies een magneetdoos, of een doos met deksel. Het grootste verschil? Magneetdozen worden plano (plat) geleverd, en kan u eenvoudig zelf in elkaar steken. Ze onderscheiden zich dankzij hun praktische klepsluiting met magneet. Verrassend en veelzijdig! Dekseldozen leveren wij volledig gemonteerd.

Onze cadeaudozen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Een knallend logo, een originele vorm of bedrukking in vier kleuren? Perfect mogelijk! Met deze giftboxes stapt u mijlenver weg van de concurrentie en versterkt u uw klantenrelaties.

Verdienen uw klanten een origineel verpakt cadeau? Onze luxe geschenkdozen maken de verrassing compleet!

Vraag een offerte

 

Populaire papieren draagtassen

Het Roma-model is niet voor niets één van onze populairste producten: deze luxe papieren draagtas ademt elegantie en wordt tot in het kleinste detail afgewerkt. Vooral vastgoedbureaus, evenementbureaus en reisbureaus zijn fan. Door de draagtassen te personaliseren, zetten ze maximaal in op hun branding. De stevige draagtassen worden een sprekend visitekaartje.


Binnenkort een beurs of evenement op de agenda? Van een tijdloze look tot een opvallende print: wij buigen ons over de visuele vormgeving en drukken een haarscherpe print. Bovendien zijn onze luxe papieren draagtassen voorzien van een blokbodem en bodemkarton, zodat ze hun model moeiteloos behouden. U maakt ongetwijfeld een sterk statement.

Showpieces uit vilt

Droomt u van stoffen draagtassen die opvallen en overtuigen? Vilten tassen zijn absolute eyecatchers! Deze populaire shopper is stevig, modern en vormt het ideale promotieartikel. We bedrukken de tassen met uw logo, zodat u hoge ogen gooit tijdens een evenement of op een beurs.

Wat is zo leuk aan vilt? Het is een zacht en natuurlijk materiaal, beschikbaar in heel wat kleuren. Vraag gerust naar onze stalenkaart om alle opties te ontdekken. Maar daar stoppen de personalisatiemogelijkheden niet. Uw vilten tassen pimpen met lederlook handvaten, metalen studs toevoegen aan de onderkant van de draagtas voor een stoer effect … Geen enkel probleem! Van kleine boodschappentassen tot grote vilten draagtassen: wij produceren en perfectioneren uw vilten tas met opdruk tot op de millimeter.

Uw onderneming op de kaart zetten met streelzachte vilten draagtassen? Wij denken en drukken tot het goed zit!

Vraag naar onze mogelijkheden

 

Woven voor alle weersomstandigheden

Stevige draagtassen nodig voor uw evenement of beurs? Maak kennis met onze herbruikbare woven draagtassen. Vul deze bedrukte boodschappentassen gerust met tal van items, want ze kunnen flink wat gewicht dragen. De drukknop zorgt ervoor dat u de zakken opent en sluit in een handomdraai.


Dankzij de matte of glanzende afwerking doen ze alle hoofden draaien. Als bonus maakt dit de draagtassen waterbestendig. Zelfs wanneer het pijpenstelen regent, blijven uw producten droog en uw klanten goedgemutst. Het gladde oppervlak wordt haarfijn bedrukt met uw logo of afbeelding, zodat uw merk van mijlenver herkend wordt. Alleen maar voordelen!

Heeft u een volledig uitgewerkt idee in uw hoofd? Toch nood aan een creatieve sparringpartner? Wij stappen met veel plezier mee in uw verpakkingsverhaal!
Ontwerp uw draagtas
close Created with Sketch.