Juwelen of brillen luxueus verpakken? Dat doet u zo!

Juwelen of brillen luxueus verpakken? Dat doet u zo!

Een cadeautje geven of krijgen, is een zalig gevoel. Maakt u de ervaring graag compleet? Verpak uw juwelen of brillen in stijl! Papier Present inspireert u alvast met de mooiste mogelijkheden, volledig toegespitst op uw branche.

Een klein geschenkdoosje, een groot gebaar

Bent u goudsmid, juwelenontwerper of eigenaar van een juwelenzaak? Voeg dan een klinkende klantenbeleving toe aan uw producten, want juwelendoosjes in uw persoonlijke huisstijl scoren gegarandeerd.

Luxe karton of liever een zijdezacht velvetstofje? Trendkleuren zoals babyroze en donkergroen, of speelt u op safe met klassiek zwart? Wanneer u gepersonaliseerde doosjes bestelt, krijgt u carte blanche. Wij realiseren uw bedrukte geschenkdozen volledig op maat, steeds met een premium uitstraling. Alle juwelendoosjes van Papier Present zijn bovendien voorzien van een foaminsert en handige inkepingen die u zelf kiest, zodat ze naadloos aansluiten bij uw producten: kettingen, ringen, horloges, oorbellen ...Uw juwelen worden piekfijn gepresenteerd!

Uw verpakking naar een hoger niveau tillen? Ons team schuift graag met u aan tafel.

Boek een gesprek

 

Papieren draagtassen met een luxueus randje

Juwelen en brillen staan voor luxe. Deze verfijnde uitstraling laten we bij Papier Present graag terugkomen in uw verpakking. Hoe? Door luxe papieren draagtassen aan te bieden, die pure klasse ademen.

Deze papieren draagtassen zijn steeds voorzien van kwalitatieve, ingeknoopte handvaten in superieure stoffen. Op tafel? Maar liefst drie verschillende materialen om uit te kiezen: katoen, satijn of grosgrain. Of u gaat de compleet andere toer op met onze luxe papieren draagtas met ingekleefd lint. Hier worden de handvaten niet ingeknoopt, maar ingekleefd. Een volledig andere look, maar minstens even mooi!

Uw eigen luxe papieren tas ontwerpen? Wij komen met plezier langs om te sparren over de structuur, de bedrukking en het formaat.

Maak een afspraak

 

Stoffen tassen om mee te scoren

Canvas draagtassen scheren hoge toppen in het modelandschap. Met deze stoffen draagtassen doet u gegageerd een slimme zet! Verwen uw klanten met een gratis tas boven op een aankoop, geef ze weg tijdens een winactie op sociale media, of deel ze uit op uw volgende evenement. Van de werkvloer tot de supermarkt: wanneer klanten met uw herbruikbare zakken flaneren, maken ze overal reclame voor uw merk.

Papier Present plaatst kwaliteit steevast voorop. Daarom werken wij steeds met hoogstaand katoen of canvas. Het grote verschil tussen deze twee? Dat zit hem in de dikte en de grammage van het materiaal. Katoen is een iets lichtere stof. Canvas daarentegen is wat dikker en zwaarder, waardoor het makkelijker rechtop blijft staan.

Zowel de katoenen totebags als de canvas draagtassen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten: een handig schoudermodel, een klein exemplaar om in de hand te dragen … De canvas tassen worden afgewerkt met twee sterke draaglussen. Qua kleuren en uitvoering krijgt u van ons vrij spel. Bedenk een creatief ontwerp, pen een catchy slogan neer of selecteer een hippe print. Wij designen en drukken een herbruikbare tas, die volledig in lijn ligt met uw look-and-feel.

Weet u al precies hoe uw totebag er moet uitzien? Of kan u wat inspiratie van onze creatieve denktank gebruiken? Wij springen graag mee op de kar!

Ontwerp uw canvas schoudertassen

 

Vouwdoosjes met hoge funfactor

Op zoek naar een unieke manier om exclusieve producten in te pakken? Vouwdoosjes zorgen voor een speels effect. Deze originele verpakking is enorm in trek bij opticiens die hun brillen(doosjes) op een verrassende manier willen verpakken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton en uitgerust met handige handvaten. Een leuk cadeau voor uw klanten!

De kartonnen doosjes worden plano (of plat) geleverd en zijn eenvoudig plooibaar dankzij handige vouwlijnen. Zo bespaart u plaats in uw boetiek. Het uitzicht zetten we met veel expertise naar uw hand. Verschillende soorten papier, laminaties, formaten, bedrukkingen … Onze creativiteit kent geen grenzen.

Wil u met al deze inspiratie aan de slag? Papier Present steekt graag de handen uit de mouwen!
Bespreek uw project
close Created with Sketch.