Veelgestelde vragen

Levering

Hebben jullie papieren zakken op voorraad?

Bent u al klant en heeft u een prangende vraag of spoedopdracht? Dan duiken wij graag in ons assortiment basic witte en zwarte zakken, die u zelf kan personaliseren met een sticker of label.

Ik heb verschillende winkelpunten, kan dit apart geleverd worden?

Als u ons op voorhand een seintje geeft, regelen we dat met plezier. Weet dat we ook een magazijn ter beschikking hebben waar we grote bestellingen tijdelijk kunnen stockeren.

De levertermijn is afhankelijk van het gekozen product en kan variëren van 4 weken tot 4 maanden. Wij communiceren de precieze levertermijn altijd op voorhand. Onze eigen chauffeur komt uw bestelling persoonlijk leveren.

Zijn de levertermijnen betrouwbaar?

Uiteraard. Omdat wij u een perfecte leverservice willen garanderen, hebben wij een eigen chauffeur in dienst. Mocht u een paar dagen twijfelen over het ontwerp of uw bestellingen alsnog wijzigen, dan heeft dat natuurlijk wel een invloed op de levertermijn.

Productie

Waar worden de producten gefabriceerd?

Wij hebben betrouwbare partnerships met fabrikanten in Europa en Azië die we screenen op arbeidsomstandigheden. We staan dagelijks in nauwe verbinding met onze leveranciers voor een constante kwaliteitscontrole. Papier Present werkt met een FSC®-certificaat. Let op het FSC®-logo voor onze FSC®-gecertificeerde producten. Licentiecode: FSC®-C021193.

Ontwerp

Moet ik zelf zorgen voor een grafisch ontwerp?

Dat mag, maar onze designer kan voor u ook een digitaal ontwerp uitwerken. We overlopen het gemaakte design via mail of tijdens een persoonlijk gesprek, want feedback is zeker welkom. Plaatst u een grote bestelling, dan produceren we gratis uitgewerkte stalen op ware grootte.

Kan ik stalen bekijken?

Natuurlijk. Wij komen vrijblijvend langs wanneer het voor u past. Tijdens een aangenaam kennismakingsgesprek tonen wij u alle stalen die in lijn liggen met uw wensen, verwachtingen en budget.

Bestelling

Waarom vragen jullie een voorschot te betalen bij bestelling?

Voor elke bestelling wordt er materiaal aangekocht om de productie te starten. Het voorschot bedrag dekt deze kosten.

Wat kan ik bestellen?

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met draagtassen (in alle materialen en formaten), geschenkdozen, verzendverpakkingen, geschenkpapier en accessoires te maken heeft. Ons uitgebreid portfolio met stalen komen we graag aan u voorstellen, uiteraard vrijblijvend.

Wat kan ik niet bestellen?

Papier Present levert geen taartdozen, pralinedozen of verpakkingen die in contact komen met voeding.

Wie kan bestellen bij Papier Present?

Retailers, brands, boetieks, kmo’s en zelfstandigen. Wij zetten onze expertise graag in voor de modewereld en daarbuiten, zowel in België als in onze buurlanden.

Onze ervaring in mode en lifestyle gaat erg breed. We bedrukken inpakmaterialen voor modehuizen, juweliers, opticiens, juweliers, cosmetica, lingeriemerken, ontwerpers van home en deco accessoires en aanverwante sectoren.

Daarnaast bedienen we ook andere types klanten: bouwbedrijven, wijnhandelaars, zelfstandigen uit de telecombranche, uitvaartspecialisten en meer.

Hoe wordt de prijs berekend?

Na een eerste contact via telefoon of mail komen we graag bij u langs om uw verwachtingen in kaart te brengen. We kiezen samen de materialen en de ontwerpen en maken ter plaatse een transparante prijsofferte op.

Andere vragen die nog niet beantwoord zijn?
Neem gerust met ons contact op!

close Created with Sketch.