Relatiegeschenken bedrukken

Met gepersonaliseerde relatiegeschenken verovert u vlot alle harten van uw consumenten. Een kleine attentie met een torenhoge impact, want relatiegeschenken stralen rechtstreeks af op uw onderneming. Papier Present kan uw relatiegeschenken bedrukken en gaat voluit voor piekfijne kwaliteit en een origineel design. Reken op overtuigende producten die uw merk in de spotlights plaatsen! 

Relatiegeschenken die bedanken en bekoren 

Relatiegeschenken voor kerst, een evenement, Weekend van de Klant … Zoveel toffe momenten om uw klanten te verrassen met originele relatiegeschenken! SOS cadeaustress? Van make-up tassen, over iPad hoezen, tot gepersonaliseerde sleutelhangers: allemaal passeren ze de revue in het ruime assortiment van Papier Present. Wij helpen u graag om uw brand te boosten!

Met 50 jaar ervaring op de teller weten we als groothandel in relatiegeschenken perfect hoe we uw consumenten in de watten leggen. Met ons grote aanbod relatiegeschenken loodsen wij u rechtstreeks richting een verbluffende klantenervaring. Wij schuiven graag mee aan tafel om de mogelijkheden te bespreken en de stalen van onze relatiegeschenken te tonen. Benieuwd?

Ontdek onze werkwijze

Relatiegeschenken bedrukken

Wilt u een blijvende indruk maken op uw klanten? Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn the way to go! Een make-up tasjes bedrukken, notitieboeken met logo, bedrukte paraplu’s … Stuk voor stuk originele relatiegeschenken die de aandacht grijpen. We kunnen uw relatiegeschenken bedrukken, zodat ze mooi matchen met uw look-and-feel.

Bij een bestelling vanaf 500 stuks schudden onze grafisch ontwerpers een charmant design uit hun mouw. Carte blanche of duidelijke richtlijnen? We luisteren naar uw ideeën, maken een vrijblijvende offerte op en bepalen de levertijd op basis van uw gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Meet & greet our team

Inspiratie

close Created with Sketch.