Een greep uit onze coolste klantencases

Een greep uit onze coolste klantencases

Het beste bewijs van onze sterke service? Dat is een uitgebreid klantenportfolio met tal van klinkende namen. Essentiel, Proximus, Marie Jo … Stuk voor stuk projecten waar we fier op zijn! Duik mee in onze cases en ontdek hoe we hen ondersteunden met gepersonaliseerde verpakking.

Essentiel | Langetermijnsamenwerking met luxueus etiket

Op zoek naar papieren draagtassen met dat tikkeltje meer? Kies dan voor luxe papieren draagtassen, die u naar hartenlust laat personaliseren. Ideaal om kleding, schoenen en accessoires mee te geven aan uw klanten! Uw producten hullen in een stijlvol beschermingsjasje? Ons zijdepapier met logo will do the trick.

 

Voor onze klant Essentiel hebben wij al meerdere verpakkingen ontworpen: verzenddozen, zijdepapier, papieren zakken ... Voor de samenwerking tussen Essentiel en Le Bon Marché selecteerden zij een luxe papieren draagtas met ingekleefd lint. Bovendien produceerden we de bedrukte tassen in extra stevig papier. Zo kreeg de draagtas een hoogwaardige uitstraling. Très chique!

Proximus | Showstealers in felle kleuren

Proximus is een klinkende naam, die in elke winkelstraat de aandacht trekt dankzij zijn opvallende kleuren. Deze look wou de klant doortrekken naar zijn verpakking. Daarom koos men voor papieren zakken met gedraaid handvat in flitsende tinten. Deze tassen zijn uiterst kwalitatief, maar toch budgetvriendelijk (net zoals onze papieren zakken met plat handvat trouwens). Uw go-to verpakking voor onder andere kledingstukken en lichte producten! Moet de zak wat meer gewicht kunnen dragen? Dan raden we graag onze luxe papieren draagtassen of stoffen draagtassen aan.

 

Marie Jo | Verpakking met geraffineerde details

Marie Jo staat voor elegantie met een verrassend kantje. Dit vertaalden we naadloos naar hun verpakking. Deze gepersonaliseerde geschenkzakjes stralen pure klasse uit. Dankzij het praktische handvat en het sierlijke satijnen strikje kan de klant de geschenkzak eenvoudig dragen en openen.

 

Terre Bleue | Eigenzinnig en ecologisch

Dit Belgische merk omarmt vernieuwing en volgt de modetrends steeds op de voet. Maar ook op vlak van verpakking denkt hun team steeds twee stappen vooruit. The future is green, en daarom ontwierp Papier Present een trendy, herbruikbare stoffen draagtas, die we bedrukten met een fraaie boho-chic print. Een samenwerking van de bovenste plank!

 

Furterer | Dozen die doen dromen

Wie Furterer zegt, geniet met al zijn zintuigen. Heerlijke geuren die uw neus prikkelen en stralende kleuren die u omver blazen. Dit merk trekt de lijn consequent door en verpakt haar cosmeticaproducten in geschenkdozen met een torenhoge wauw-factor. Dozen met insert, of boxen met een toffe print en een satijnen strik …. Kleine details die sterk bijdragen aan een onvergetelijke klantenervaring!

 

 

Natan | Couture in een nieuw verpakkingskleedje

Het DNA van Natan is volledig doordrongen van passie en creativiteit. En dat merkten we tijdens de samenwerking! Ze dachten vol gedrevenheid na over hun verpakking en strooiden de frisse ideeën in het rond. Het eindresultaat? Een katoenen kledinghoes die volledig is afgewerkt tot in het fijnste detail.

Onze gepersonaliseerde kledinghoezen zijn verkrijgbaar in katoen of non-woven. Natan koos bewust voor de eerste optie en hulde de katoenen kledinghoes in een ecru kleurtje. Goed voor een tijdloze, kwalitatieve uitstraling! Dankzij deze hoes kunnen klanten hun couture kleding vlotjes verpakken en verplaatsen.

 

Mio Caro | Verpakken volgens de seizoenen

Mio Caro is steeds on top of de laatste trends. De verpakkingsessentials voor haar winkel? Mooie papieren zakken én gepersonaliseerde verzendzakken. Zo kan ze webshoporders snel en smaakvol versturen. Ieder seizoen investeert Mio in nieuwe verpakkingen, die rechtstreeks van de catwalk lijken te komen. Voor haar is verpakking zoveel meer dan praktische noodzaak. Het is een sterk uithangbord voor haar modewinkel. Profilering op topniveau!

 

Lee Cooper | Less is more

Lee Cooper staat bekend om zijn stijlvolle, maar stoere uitstraling. Een gouden combinatie, die perfect tot uiting komt in dit minimalistische kartonnen schuifdoosje. Als finishing touch drukten we het herkenbare logo minutieus op het doosje. Tal van accessoires, zoals riemen en kousen, worden piekfijn opgeborgen. Zo creëren we een kerstcadeau dat altijd scoort.

Geïnspireerd door onze klantencases? Ook voor uw project halen we met plezier alles uit de creatieve kast! Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismaking.

Neem contact op

close Created with Sketch.