Deze shoppingtassen vertellen uw verhaal

Deze shoppingtassen vertellen uw verhaal

Klanten die met de glimlach naar buiten wandelen met tientallen aankopen onder de arm? Daar doet u het voor! Maar al uw producten letterlijk onder de arm dragen, is allesbehalve praktisch. Stevige draagtassen vormen de oplossing. Papier Present engageert zich om uw herbruikbare tassen te bedrukken en uw naamsbekendheid te vergroten. Good shoppingvibes only!

Mooie draagtassen, van zomer tot winter

Verover de harten van elke shoppingqueen of -king met gepersonaliseerde papieren zakken. Bedrukte draagtassen zijn een must voor elke modewinkel die zichzelf op de kaart wil zetten in de drukbezette winkelstraten. In het assortiment van Papier Present vindt u bedrukte tassen in verschillende formaten en voor ieders budget. De perfecte match voor uw zaak, zit er zeker tussen!

We kunnen deze draagtassen bedrukken in maximaal vier kleuren, die u eigenhandig selecteert. Ze worden afgewerkt met een plat of gedraaid handvat. Dit verhoogt het gebruiksgemak en zorgt voor extra stevigheid.

Papieren zakken zijn een sterk uithangbord voor uw zaak, maar met een zacht prijskaartje. Werkt u seizoensgebonden? Dan raden we aan om twee verschillende formaten te bestellen. Tijdens de zomer trakteert u op kleine tassen voor broeken, T-shirts en kleedjes. Grote draagtassen daarentegen zijn ideaal voor winterjassen, laarzen en dikke truien. Eén zaak staat vast: het hele jaar door krijgen uw klanten hun aankopen stijlvol overhandigd.

Luxe draagtassen met geraffineerde details

Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Dan kiest u voor onze luxe papieren draagtassen met logo. Deze stevige draagtassen zijn gemaakt uit dik papier en worden afgewerkt met satijnen of katoenen handvaten. Hiermee plaatst u uitstraling en elegantie bewust voorop.

Over de look-and-feel heeft u steeds het eerste én het laatste woord. Bedrukking kan van één tot vier kleuren. Ook de keuze voor matte of glanzende laminatie ligt op tafel. Dit is een plastificatie die op de papieren zak wordt gelegd. Hierdoor komt uw logo nog beter naar voren. Houdt u van een vleugje authenticiteit? Dan laten we de laminatie achterwege. Zo hebben uw draagtassen een natuurlijke uitstraling.

Net zoals bij papieren zakken, kan u steeds kiezen uit talloze formaten. Ook hier adviseren we om rekening te houden met de trends en de seizoenen. Een donzige winterjas vraagt natuurlijk om een grotere draagtas dan een fleurige bikini. Als finishing touch kan u het FSC-logo op de onderkant van uw zakken laten drukken. Dit zet uw ecologische state-of-mind extra in de verf. Krijgt u spontaan keuzestress? Geen zorgen, wij komen graag bij u langs en leggen enkele stalen aan u voor.

Stoffen tassen met pixelscherpe bedrukking

Trekt u voluit de duurzame kaart en kiest u voor herbruikbare zakken? U bent lang niet de enige! Met trots stellen we het populairste model van 2021 aan u voor: de luxe canvas draagtas quadri, model Jennifer. Deze hippe stoffen tas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Wat maakt deze tas zo bijzonder? Ze wordt bedrukt door middel van digitale druk. Dit betekent dat we elke denkbare print naadloos vertalen naar uw zakken. Een flitsend patroon op Pinterest, een leuk motief dat steeds terugkomt in uw winkel, een opvallende foto … You name it, we print it. Niets wat wij niet kunnen!

Ook uw klanten zullen zeker zwichten voor deze gewilde tassen. Geef ze gratis mee vanaf een bepaald aankoopbedrag, of organiseer een toffe giveaway. Een goede manier om nieuwe klanten te lokken, en huidige klanten te laten terugkeren.

Teddy tassen met hoge aaibaarheidsfactor

Volledig nieuw in ons assortiment zijn de fluffy teddy tassen. Ideaal voor bedrijven die de laatste trends op de voet volgen en willen doortrekken naar hun verpakking. We ontwerpen deze luxe handtassen met een elegant label en voegen uw logo toe. Een vrolijk kleurtje zorgt voor instant happy vibes. Een showpiece dat uw klanten ongetwijfeld zullen hergebruiken!

Maatwerk staat centraal bij deze stoffen draagtassen. Elke denkbare afmeting is dus mogelijk. Dankzij de lange handvaten kunnen uw klanten de luxe tassen makkelijk dragen en overal mee naartoe nemen. Een stevige duw in de rug van uw merkbekendheid! Bovendien waken we met een nauwgezet oog over de stevigheid van deze handtassen. Ze blijven mooi rechtop staan en behouden steeds hun vorm.

Net zoals de luxe canvas draagtassen quadri met digitale druk, vormen ook deze stoffen draagtassen een aangename attentie voor uw klanten. Trakteer hen op dit mooie exemplaar bij een grote aankoop, of zet een toffe Instagram-giveaway op poten.

Shine bright like a shopping bag

Bent u meer te vinden voor een blinkende, glossy draagtas? Dan wordt u ongetwijfeld gecharmeerd door onze metallic tassen! Wij vertrekken hiervoor vanuit blinkend non-woven stof, dat bedrukt is met een smaakvol patroon: slangenprint, ruitenprint … Daarop plaatsen we een bedrukt label met uw logo.

Dit trendy model mag duidelijk niet ontbreken in uw winkel. Een smal of breed exemplaar? Felle kleuren of een brede bodem? We drukken onze kwaliteitsstempel op uw gepersonaliseerde draagtassen. Ze zijn helemaal klaar om uw klanten te vergezellen: als boodschappentas, strandtas, of als handtas op een doordeweekse werkdag.

Klaar om het startschot van uw verpakkingsproject te geven? Ons grafisch team borrelt van de creatieve ideeën.

Bespreek uw project

 

Eersteklas kledinghoezen

Kledinghoezen met logo zijn een doordachte investering voor kledingboetieks. Ze vormen de ideale bescherming voor aangekochte en soms delicate kledij. Trouwjurken, kostuums of galakleedjes … Ook bij zakenreizen zijn ze een essentiële metgezel. Maar ze doen evengoed dienst als promotiemiddel voor uw merk.

Papier Present heeft verschillende soorten kledinghoezen in haar assortiment:

  • Non-woven kledinghoezen zijn extra lief voor je portefeuille. Deze budgetvriendelijke kledinghoezen zijn steeds voorzien van een ritssluiting en/of een draaglus. Een betrouwbare basic!

  • De luxe non-woven kledinghoezen worden eveneens geproduceerd met ritssluiting en draaglus. We voegen er handige drukknopen aan toe, zodat klanten hun hoes makkelijk kunnen dubbelvouwen en sluiten. Zo nemen ze hem overal mee naartoe.

  • De katoenen kledinghoezen bestaan in verschillende diktes, waarbij u uw voorkeur aangeeft. Wilt u nog een stapje verder gaan? Laat extra opbergvakken aanbrengen op de hoezen, waarin klanten eventuele accessoires – die ze misschien wel kopen in uw winkel – kunnen bewaren.

Alle kledinghoezen met logo zijn volledig te personaliseren, zodat het ontwerp perfect kadert binnen uw huisstijl.

Benieuwd naar het prijskaartje van onze kledinghoezen?

 

Bestellingen uitpakken, een feest!

Door uw postdozen aan binnen- of buitenzijde op te smukken met een leuke quote of full color bedrukking, bezorgt u uw klanten een unieke ervaring. U vertelt uw authentieke merkverhaal vanaf het moment dat ze hun verzenddoos openen. Zo maakt uw postpakket het verschil met de grote stapel e-commerce verpakkingen.  

Onze verzenddozen kan u kopen in verschillende afmetingen: van een compact brievenbusformaat tot een grote doos voor T-shirts, truien of schoenen. Een handige klepaansluiting of retourstrip is mooi meegenomen, want hiermee kunnen uw klanten gemakkelijk pakketjes retourneren. Maar daar stopt onze expertise niet. Wikkel uw producten bijvoorbeeld in gepersonaliseerd zijdepapier. Bedrukte etiketten of tape om de doos te sluiten, maken de beleving helemaal compleet!

Benieuwd naar de beste verpakkingsoplossingen voor uw kledingwinkel? Wij denken graag met u mee!
Get in touch
close Created with Sketch.