Boost uw beautybrand met beeldschone verpakking

Boost uw beautybrand met beeldschone verpakking

Uw beautymerk in the picture zetten? Dat doet u door te bouwen aan uw brand! Een aantrekkelijke verpakking zet zowel uw producten, als uw uitstraling kracht bij. Wij doen met plezier onze beste verpakkingsmogelijkheden voor de schoonheidssector uit de doeken.

Strik uw klanten met luxe papieren draagtassen

Klanten die hun zakjes na een shoppingsessie meteen naar de vuilbak verwijzen? Een gemiste kans! Onze luxe papieren draagtassen met strik zijn te mooi om weg te gooien. Zo koestert uw cliënteel niet enkel de producten die u verdeelt, maar ook de bijpassende verpakking. Alle tassen hebben een stevige kartonbodem: perfect geschikt voor zowel lichte, als zware artikelen. De satijnen strik is de kers op de taart, die er bovendien voor zorgt dat u het papieren zakje handig kan sluiten.

Van een kleine draagtas, tot een groot exemplaar met opvallende print: alles kan! U heeft de afmetingen en het aantal kleuren van uw bedrukking zelf in de hand. Onze bestseller onder de druktechnieken? Dat is zonder twijfel foliedruk: een metallic laagje uit bijvoorbeeld goud, zilver, rosé of brons, dat door middel van hitte op uw luxe papieren draagtas gedrukt wordt en zich moeiteloos vasthecht. Uw klanten wandelen naar buiten met een brede glimlach én een draagtas uit superieur papier, waarop uw naam en logo staan te blinken.

Make-up tassen, een exclusief relatiegeschenk

Bedrukte make-up tassen met uw logo of persoonlijke boodschap? Een multifunctioneel relatiegeschenk, waar uw klanten handig gebruik van maken. Perfect om allerlei kleine items op te bergen en overal mee naartoe te nemen! U kan de make-up tassen uitdelen tijdens opendeurweekends, late night shopping nocturnes of andere events waar u zich graag onderscheidt van uw concurrenten.

Wij verdelen bedrukte toilettassen in heel wat varianten, zodat u de perfecte combinatie maakt van kleuren en stoffen. PU leder, vilt, katoen, pvc … Zelfs stoffen make-up tasjes liggen binnen onze mogelijkheden! Neutraal of net extravagant? Ons grafisch team bekijkt welke make-up tas het best aansluit bij uw huisstijl.

Uw klantenrelaties versterken met een sprankelend relatiegeschenk?

Ontwerp uw make-up tassen

 

Het zit vanbinnen, letterlijk!

Een speciaal parfumflesje, een voedende antirimpelcrème, een buitengewone bodylotion … Ze zitten nooit losjes in een cadeaudoos. Met inserts op maat tillen we uw verpakking naar the next level! Alle items blijven perfect op hun plaats, terwijl het geheel fraai oogt. Zo maakt u een stijlvolle indruk op winkels of schoonheidsinstituten, waar u uw cosmeticaproducten wilt verdelen.

U kan uw producten presenteren in geschenkdozen met kartonnen inserts, of inlays in foam. De kartonnen inserts zijn ideaal om een persoonlijke boodschap of logo op te plaatsen. We bedrukken de inlay in maximaal vier kleuren. Foam daarentegen blinkt uit in zijn flexibiliteit en biedt optimale bescherming voor zwaardere producten. Dit materiaal kunnen we niet bedrukken, maar u kan de eerste laag wél in een leuk kleurtje hullen.
 

Cadeaubonnen met een plus

Vindt u cadeaubonnen maar een cliché? Niets is minder waar! Met een unieke verpakking springt u meteen uit de massa. Door uw cadeaubonnen te bedrukken met uw logo of een vrolijke boodschap, maakt u er een sprekend visitekaartje van. Origineel, persoonlijk én safe om te schenken bij eender welke gelegenheid. Zo kan u bestaande klanten binden, en nieuwe contacten laten kennismaken met uw merk.

De opvouwbare cadeaubonnen van Papier Present zijn erg populair bij schoonheidsinstituten, kappers en wellnesscentra. Ze bestaan uit kwalitatief karton, komen in vele kleuren en formaten, en zijn makkelijk opvouwbaar tot cadeaudoosjes: een groot verschil met andere cadeaukaarten. Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!

Bruist u van de creatieve ideeën, of net nood een grafische sparringpartner? Wij schuiven graag met u aan tafel!
Bespreek uw project
close Created with Sketch.