Vergroot uw visibiliteit, versterk uw branding!

Vergroot uw visibiliteit, versterk uw branding!

Een klant heeft net een aankoop gedaan in uw winkel en stapt de deur uit met een hippe out-of-the-box schoudertas in de kleuren van uw winkel.

Proficiat! Deze klant zorgt voor instant visibiliteit en is meteen een ambassadeur van uw winkel. Vertel ons wie u bent en wat u wilt uitstralen en Papier Present versterkt uw branding.

"Een branding is meer dan een logo en huisstijl. Een goede branding vertelt waar uw merk of uw winkel voor staat en hoe deze zich onderscheidt van anderen."

Een goede branding vertelt waar uw merk of uw winkel voor staat en hoe deze zich onderscheidt van anderen. Een branding is meer dan een logo en huisstijl. Elke vorm van interactie met uw klanten bepaalt welke identiteit u heeft en welke perceptie men heeft over uw zaak. Winkels en merken die in staat zijn dit goed toe te passen, creëren makkelijker loyale klanten.

Hoe zorgt u voor een look & feel van uw ‘brand’ die exact uitstraalt waar u voor staat?

1 | Start met het bepalen van uw identiteit: luxe, ecologisch, trendy, low budget, out-of-the-box, minimalistisch, familiaal, high fashion… zijn deze of andere termen van toepassing?

2 | Breng uw doelgroepen in kaart: baby’s, peuters, kids, jeugd, dames, heren, senioren… en maak een onderverdeling naar leeftijd en regio.

3 | Wat is de missie van uw zaak? Wat zijn de kenmerken en voordelen van uw producten of diensten? Hoe maakt u het verschil? Welke beleving wilt u uitstraling met uw zaak?

4 | Creëer een sterk logo en passende huisstijl: bepaal een kleurenpallet (max 3 basiskleuren), een lettertype en voeg een icoon of grafisch patroon toe ter versterking van de huisstijl.

5 | Pas uw branding consequent toe: integreer uw huisstijl in uw interne en externe communicatie, in uw winkelinrichting, in uw marketingacties en last but not least in uw packaging.

Papier Present is al jaren expert in packaging en schuift graag mee aan tafel om uw draagtassen, shoppers, geschenkpapier, (e-commerce) dozen, lintjes en stickers 100% te personaliseren ter versterking van uw branding en visibiliteit. Branding is bouwen aan uw merk. Succes!

close Created with Sketch.