Uitpakken met inpakken!

Uitpakken met inpakken!

Wij willen u graag charmeren en inspireren met ons uitgebreid gamma geschenkzakjes, cadeaudoosjes, zijdepapier en bijhorende lintjes.

Een consistente look & feel

Mooie cadeauverpakkingen die 100% in lijn liggen met uw winkelinrichting, huisstijl en logo? Papier Present heeft een collectie geschenkdozencadeaubondoosjes en cadeauzakjes die niet alleen handig zijn in gebruik maar ook volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Til uw branding naar een hoger niveau en ga voor een set feestelijke verpakkingen die mooi matchen met uw look & feel.

"Wij komen langs met onze stalen en onze creatieve designers maken een ontwerp en een demoversie tot op de millimeter."

Een cadeau met een wauw-effect

Een cadeaubon in een plat of opvouwbaar doosje? Verrassen met een magnifiek magneetdoosje? Of wat dacht u van een cadeautje in een luxe pochette?

De cadeauverpakking van Papier Present gaat verder dan het klassieke inpakpapier. Wij hebben elk denkbaar formaat, mat of glanzend, met een bescheiden bedrukking of een knallende full colour print, in elke prijsklasse. Maak het geheel af met een leuk lintje, strikje of sticker. Pak uw geschenkjes in met een wauw-effect!

Geschenkverpakking op maat

Heeft u een specifiek product dat vraagt om een specifieke cadeauverpakking? Papier Present spitst de oren en ontwerpt voor u een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Een eenvoudig doosje of een gesofisticeerd meesterwerk? Wij komen langs met onze stalen en onze creatieve designers maken een ontwerp en een demoversie tot op de millimeter. Persoonlijk, stijlvol en steeds in de prijsklasse die u wilt!

Klant in de kijker: maatwerk voor Bureau Brutal
Bureau Brutal schoof met Papier Present aan tafel om iPhonehoesjes op maat te ontwikkelen. Om een product te leveren dat volledig aansloot bij de verwachtingen van onze klant, dompelden we ons onder in hun verhaal en dachten we actief met hen mee.
Wat zijn de mogelijkheden? Een insert of geen insert? Opties werden gewikt en gewogen, stalen werden uitgeprobeerd en modellen werden geschetst. Samen kwamen we tot een resultaat dat de verwachtingen oversteeg. Een succesvolle samenwerking dus!

Bent u ook benieuwd naar onze stalen of droomt u van een custom made cadeaudoosje of geschenkzakje? Dan steekt ons creatief team de handen uit de mouwen! Opgelet: bestel tijdig want afhankelijk van uw bestelling is er een levertermijn van 6 à 12 weken.

Bespreek uw project
close Created with Sketch.