Onze must-haves voor de zomer

Onze must-haves voor de zomer

Summer is here! Dat vraagt om enkele zonnige tassen, liefst in duurzame materialen met een trendy look and feel. De zomerproducten van Papier Present combineren het allemaal. Ontdek onze must-haves van het moment…

Katoenen tas met kurk laten bedrukken?

Bij Papier Present ontwerpt u in 1, 2, 3 een mooie tas met ecologische materialen. Combineer katoen met kurk voor een origineel én herbruikbaar resultaat. Met de kurk maken we een stevige pochette voor de buitenkant, die we combineren met katoenen tassen. Dankzij de natuurlijke look is de tas hét perfecte accessoire voor al uw klanten: van een stranddag, naar een festival, tot een shopping trip. Dat maakt hem ook ideaal als promoartikel voor uw zaak.

Benieuwd naar deze tas? Wij komen graag langs met onze demomodellen. Ik wil graag een staal bekijken!

Fishnetbag laten maken?

Wilt u met uw draagtas uit de massa springen en intunen op de laatste zomertrend? Onze mesh bag is niet voor grijze muizen! Deze it-bag met gaten combineert u met metalen of katoenen handvaten die u kan laten bedrukken met uw logo of merknaam. Eén kleurtje, een fleurige dip dye of een volledige regenboog? Het kan allemaal! Extra pluspunt: de handige binnenpochette zorgt ervoor dat uw sleutels of smartphone niet door de mazen van het net glippen. De visnettas is een geslaagde mix van stoer, casual en trendy!

Benieuwd naar de fishnet tas? Wij komen graag langs met onze demomodellen. Ik wil graag een staal bekijken!

Papier Present staat voor tassen die uw merk tot leven brengen. Duurzaam én personaliseerbaar.

Ontdek ons aanbod
close Created with Sketch.