Onze draagtassen: handig en herbruikbaar in uw huisstijl

Onze draagtassen: handig en herbruikbaar in uw huisstijl

Binnenkort een opendeurdag of bedrijfsevenement op de planning? Dan is de kans groot dat u uw klanten trakteert op enkele leuke goodies. Maar urenlang met al die spullen sleuren … Daar worden ze niet echt gelukkig van. Papier Present biedt de oplossing!

Stijlvolle draagtassen in nood

U kent het vast wel … Tijdens een beurs worden uw klanten bedolven onder de flyers en folders. Tijdens een late night shopping event zeulen ze met hun aankopen door uw winkel. Niet bepaald handig! Gelukkig kan u hen te hulp schieten met een gepersonaliseerde draagtas. U bent de redder in nood, die ze ongetwijfeld heel dankbaar zullen zijn!

Van klant tot merkambassadeur

Dankzij de hulp van onze grafische ontwerpers wordt uw tas een echte eyecatcher, waar klanten met veel plezier mee rondlopen. In één klap tovert u hen om tot uw rondlopende ambassadeurs. De tassen zijn gepersonaliseerd in uw huisstijl, waardoor uw branding volledig wordt doorgetrokken. U scoort dus niet alleen met de inhoud, maar ook met de verpakking. Win-win!

Gepersonaliseerde én duurzame aanpak

Papier Present schuift mee aan tafel om te luisteren, informeren en inspireren. Bovendien zijn onze tassen eindeloos herbruikbaar.

Bij Papier Present bieden wij verschillende mogelijkheden:

1. Papieren zakken bedrukken

  Ons papier plooit zich graag naar uw wensen. Onze draagtassen zijn beschikbaar in verschillende maten. Met een keuze uit meer dan 30 formaten zit er zeker iets tussen op maat van uw merk. 

  Liever een zak met een satijnen of katoenen lint? Dat is zeker mogelijk! We ontwerpen uw draagtas, tot in de details afgewerkt en bedrukt in de look en feel van uw zaak. 

  2. Stoffen zakken bedrukken

   Pak uit met herbruikbare zakken die het opschrift 'eyecatcher' verdienen. Een totebag, een non-woven draagtas of een polyester opvouwbare zak. Wij bedrukken uw stoffen zak en toveren hem zo om tot een persoonlijk pareltje. Topkwaliteit is niet voor niets ons visitekaartje.

   Organiseer jij binnenkort een evenement, late night shopping of nocturne? Of wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen?

   close Created with Sketch.