Maatwerk voor Moederdag: een schot in de roos

Maatwerk voor Moederdag: een schot in de roos

It’s the most wonderful time of the year! Schoentjes zetten, cadeautjes inkopen, kerstdecoratie afstoffen, kerstboom versieren … Iedereen richt zijn volle focus op Sinterklaas en de feestdagen. Maar niet Papier Present. Wij denken twee stappen vooruit en richten onze pijlen op Moederdag 2020. En daar is een hele goede reden voor!

Magnifiek maatwerk voor mama’s

Moederdag is dé dag bij uitstek om de mama’s in de watten te leggen. En dat kan op zoveel manieren. Een fleurig bloemetje, een verrassende cadeaubon, smakelijke pralines. Leuk, maar misschien een beetje cliché? Maatwerk maakt het verschil. Een uniek en persoonlijk geschenkje, helemaal in uw huisstijl. Wat dacht u van een notitieboek, een hippe sleutelhanger of een stoffen toilettas met een toffe quote? Love it! Maar mama’s verdienen enkel het beste van het beste. Daarom nemen we graag de tijd om iedere attentie tot in het kleinste detail te perfectioneren.

Let’s pop with pink

Flashy, feminine, en fluweelzacht: ons fluoroze notitieboekje met ponyhaar is niet voor grijze muizen! Toch liever een subtielere tint? Aan u de keuze! Wij passen de kleur en het logo van het boekje helemaal aan volgens uw branding. Ook de grootte kan u volledig zelf bepalen: van een handig handtassenformaat tot XL afmetingen. Ideaal voor mama’s to-do-lists of creatieve hersenspinsels. Een bestelling plaatsen kan vanaf 500 stuks, waarbij u €3,90 per stuk betaalt.

De sleutel(hanger) tot succes

De klassieker onder de relatiegeschenken? Dat is zonder twijfel de sleutelhanger. Toch is het geen basic cadeau, verre van zelfs! Logo’s, vormen, formaten, kleuren: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanaf 500 stuks zorgen we voor een unieke eyecatcher die naadloos aansluit bij uw huisstijl, en dat voor €3,20 per item. De final touch voor iedere handtas!

Schminken in stijl

Wake up and make-up! De make-up tassen zijn voor iedere vrouw een onmisbaar accessoire. En – u hoort ons al komen – ook onze luxueuze make-uptasjes zijn van A tot Z te personaliseren. Bij een bestelling vanaf 500 stuks of meer kiest u zelf de afmetingen, materiaal, kleur en bedrukking. U betaalt €3,50 per stuk. Van sierlijk tot stoer, van klassiek zwart naar flitsend oranje: laat de wilde ideeën maar stromen!

Een verrassend relatiegeschenk dat uw identiteit perfect weerspiegelt? U vraagt, wij ontwerpen!

Bestel nu uw relatiegeschenken
close Created with Sketch.