Kwalitatieve draagtassen die uw klanten in de bloemetjes zetten

Kwalitatieve draagtassen die uw klanten in de bloemetjes zetten

Hebt u een interieurzaak of bloemenwinkel? Zet uw klanten in de bloemetjes door hun aankopen te verpakken in kwalitatieve draagtassen. Papier Present staat paraat om uw zakken te customizen en maakt er in één klap ook een sterke marketingtool van. Win-win!

Tassen met dat tikkeltje meer

Luxe papieren draagtassen waar uw bloemen of interieuraccessoires perfect in passen? Say no more! Van klein tot groot, van smal tot breed: Papier Present draagt maatwerk torenhoog in het vaandel en schakelt flexibel in functie van uw wensen. Wedden dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw klanten?

Onze papieren zakjes hebben een tijdloze, natuurlijke look. Wilt u ze wat extra cachet geven? Laat uw bedrukte tassen lamineren met een plastificatie. Een matte of een blinkende uitvoering: it’s all up to you. Eén ding is zeker: uw logo spat van het papier en uw gepersonaliseerde tas krijgt een high-end uitstraling, die we perfectioneren tot in het detail.

 Extra tip: uw ecologische mindset benadrukken? Laat het FSC-logo op uw draagtassen drukken. Zo weten uw klanten meteen dat u duurzaam onderneemt.

 

Papieren zakken: praktisch en personaliseerbaar

Passen luxe papieren draagtassen niet echt bij uw zaak of huisstijl? Alternatieven in overvloed bij Papier Present! Misschien kunnen onze bedrukte papieren zakken u wel bekoren. Bij tal van bloemenzaken of interieurwinkels vallen ze alvast in de smaak. Praktisch, stevig en budgetvriendelijk: ze hebben alles om uw verpakkingspartner in crime te worden.

Zowel voor kleine, als grote attenties realiseren wij moeiteloos het juiste formaat. De kers op de verpakkingstaart? Dat zijn onze bedrukte etiketten, die uw papieren zakken naar het mooiste niveau tillen. Heerlijk om uw klanten met deze tassen met logo door de winkelstraten te zien paraderen!

Interesse in onze papieren zakken? Wij bezorgen u graag een transparante prijsindicatie.

Vraag een offerte

 

Vezels met vele mogelijkheden

Jute zakken zijn helemaal hot en happening, dankzij hun authentieke look. Hun troeven? Ze zijn stevig, slijtvast en kunnen probleemloos een aantal kilo's dragen. Dat maakt van deze kwalitatieve jute tassen en geslaagde attentie voor uw klanten. Kopen ze een nieuwe plant of een origineel designstuk? Dan komt een jute draagtas zeker van pas. De kans dat ze hem achteraf gebruiken als boodschappentas is zéér reëel. 

Met onze jute zakken kan u alle kanten op, door bijvoorbeeld een katoenen handvat toe te voegen. Wilt u de bedrukte tas makkelijk kunnen sluiten? Dan opteert u best voor een rits. Daarnaast leggen we een uitgebreid kleurenpalet aan u voor. U kan de winkeltas langs beide kanten bedrukken in maximaal vier verschillende tinten. Wilt u écht all the way gaan? Combineer jute met katoenen accenten voor een verrassende combinatie, die zeker over de tongen gaat.

Mag het flink vooruit gaan? Geen probleem! We leveren onze jute boodschappentassen in amper drie weken. Selecteer uit één van onze standaardkleuren, stuur uw logo door en wij gaan meteen over tot actie!

Nood aan een extra woordje uitleg? We lichten onze werkwijze met plezier verder toe.

Meer informatie

 

Beeldige boodschappentassen uit woven

Regen hoeft geen spelbreker te zijn tijdens het shoppen, integendeel. Onze woven draagtassen zijn standaard voorzien van een gelamineerd laagje, dat de boodschappentassen waterafstotend maakt. Zo vallen klantenaankopen nooit in het water. Lamineren kan in twee varianten: mat of glanzend. Take your pick! Het gladde oppervlak leent zich perfect om uw logo of afbeelding tot op de millimeter te drukken. Uw branding is van mijlenver herkenbaar.

 

De herbruikbare zakken zijn licht als een veertje, maar ook ongelofelijk sterk. Verkoopt u zwaardere producten? Dankzij de solide handvaten dragen uw klanten hun aankopen vlotjes de winkel uit. Maar ook achteraf zullen ze de herbruikbare tassen zeker bij de hand nemen, want de woven draagtassen komen in grote formaten. Boodschappen doen in de supermarkt, een gezellige dagtrip met de familie … Handig!

Heeft uw interieurzaak of bloemenwinkel nood aan gepersonaliseerde draagtassen? Ons creatief team helpt u deskundig verder! 
Neem contact op
close Created with Sketch.