Flash forward naar 2020: ontdek de trendkleuren

Flash forward naar 2020: ontdek de trendkleuren

Terwijl u nog volop van de zon geniet, doen wij alvast een kleine flash forward naar de lente- en zomerkleuren van 2020. De ecologische stroming zet zich volop door en dit resulteert in modecollecties die geïnspireerd zijn door de natuur in al haar facetten. Ontdek hier de trendkleuren van 2020!

1 | Neutrals for the win

Met neutrale tinten, zoals ecru en gebroken wit, scoort u in 2020. We combineren ze met natuurlijke materialen, zoals linnen, jute en biologisch katoen. Want met de natuur als inspiratiebron, is het ecologische aspect nooit ver weg. Qua textuur voelen consumenten zich aangetrokken tot een rustieke uitstraling. De prints zijn bescheiden: geometrische patronen en eenvoudige vormen, zoals cirkels, vierkanten en lijnen. Back to the basics!

2 | All about the blues

Eén van de grootste bezorgheden anno 2019? De gigantische hoeveelheid plastic terugdringen en de vervuilde zeeën opkuisen. Ook de mode-industrie is zeker en vast niet onschuldig. De consument gaat daarom voluit voor merken die hun impact verminderen. Met deze problematiek in het achterhoofd voeren lichte oceaantinten, zoals blauw en turkoois, de boventoon in 2020. En de zee zorgt voor nog meer frisse ideeën. Denk aan fladderende jurken, nautische prints en véél plooitjes.

"Van donkergroen, naar mosgroen, tot muntgroen. Groen is aan een absolute revival toe!"

3 | Seizoen vol groen

De natuur als sleutelwoord? Dan kan groen onmogelijk ontbreken in het kleurenpallet voor 2020. Van donkergroen, naar mosgroen, tot muntgroen. Groen is aan een absolute revival toe! Zeker wanneer deze groentinten samengaan met praktische kledingstukken, zoals cargobroeken en T-shirts met functionele zakken. Werk af met lichte, technische stoffen en u draagt zonder twijfel een geslaagde outfit in 2020.

4 | Vurig rood

Warme tinten zoals rood, roest en magenta verwijzen naar de avondzon, het vuur, het leven, energie, kracht en passie. In de lente- en zomercollecties van 2020 zien we vijftig tinten rood verwerkt in één look. Krachtige snits worden gecombineerd met lichte transparante stoffen. Rood is een klassieker in de mode en wint opnieuw aan status in 2020.

Uw packaging afstemmen op de lente- en zomercollecties van 2020? Papier Present volgt de laatste trends op de voet! Wij zoeken samen met u uit hoe we de gepaste draagtassen en geschenkdozen kunnen ontwerpen volgens de nieuwste trends, zonder uw branding uit het oog te verliezen.

Bekijk ons aanbod
close Created with Sketch.