En, hoe was uw Weekend van de Klant?

En, hoe was uw Weekend van de Klant?

Niets leukers dan uw klanten verwennen met een kleine attentie. En misschien is dat éxact wat u deed tijdens het Weekend van de Klant. Maar waarom zou u zich beperken tot één weekend per jaar? Volgens Papier Present is elke dag een ideale dag om uw klanten in de watten te leggen!

Ga voor een origineel geschenk

Een chocolaatje, een kortingsbon of een roos? Leuk, maar het kan verrassender. Verwonder uw klanten met hippe accessoires die ze écht kunnen gebruiken: een leuk notitieboekje, een kleurrijke geldbeugel, een hippe pennenzak, een stijlvol make-uptasje … Kleine geschenkjes die de sfeer van uw zaak uitademen. U springt ongetwijfeld uit de massa!

"Een opvallende bedrukte sleutelhanger, een zachtroze bedrukte stoffen toilettas of blinkende bedrukte iPad hoezen? We denken met u mee, duiken in uw branding en wekken uw merk tot leven."

Verbluffen & verbazen

Wilt u echt all the way gaan? Dan zetten we de grote middelen in om uw klanten helemaal te bekoren! Geen klein aardigheidje, maar een gepersonaliseerde tas, volledig in lijn met uw huisstijl en logo. Van een strandtas, naar een clutch, tot een reversible schoudertas die altijd matcht. Happy clients en een ijzersterke branding? Dubbel check!

Custom-made cadeaus

Al onze producten brengen uw look-and-feel consistent naar buiten. Een opvallende sleutelhanger, een zachtroze stoffen toilettas of een blinkende iPad hoes? We denken met u mee, duiken in uw branding en wekken uw merk tot leven.

Een presentje van Papier Present? Dat is duurzaam, customized en out-of-the-box. Een gouden combinatie!

Ontdek ons aanbod
close Created with Sketch.