Een gepersonaliseerde paraplu, een waterdicht plan

Een gepersonaliseerde paraplu, een waterdicht plan

199. Dat is het aantal dagen waarop we in België moeten schuilen voor de regen. Dat zijn maar liefst 199 kansen om de custom made paraplu tevoorschijn te toveren, en zo uw merk aan de buitenwereld te tonen. Kijkt u uit naar de zomer? Niet nodig! Regent het? Geen probleem, we zijn er klaar voor!

Paraplu’s met pit 
Op zoek naar een relatiegeschenk die uw klanten écht kunnen gebruiken? Effectieve regenbescherming is onmisbaar in een land waar de vier seizoenen op één dag de revue passeren. Een paraplu is het logische antwoord. En die hoeft helemaal niet saai te zijn, integendeel. Bij Papier Present kan u een gepersonaliseerde paraplu laten bedrukken, helemaal in lijn met uw eigen huisstijl. Geen inspiratie? Ons team van grafische designers brengt graag een streepje zon in uw ontwerp.

Branding in the rain
Als kers op de taart doen onze gepersonaliseerde paraplu’s meer dan louter beschermen tegen nattigheid. Bij de eerste druppels verschijnt uw logo overal in het straatbeeld. Het resultaat? Uw naamsbekendheid verspreidt zich als een lopend vuurtje. Het ideale relatiegeschenk dus! Open snel de Buienradar app, doe een regendansje en duim dat de donkere wolken komen aanzetten. #hellovisibility

Schuilen in stijl
Papier Present biedt verschillende stijlvolle paraplumodellen. Onze paraplu’s met gekleurd houten handvat zorgen voor dat extra vleugje klasse. Zijn uw klanten eerder praktisch ingesteld? Een opvouwbaar model nemen ze moeiteloos mee in hun handtas of rugzak. Of ga voor een stormparaplu, om zelfs de meest intense buien te trotseren. Regen wordt hét moment om uw merk te tonen aan de buitenwereld. 

Papier Present ontwerpt prachtige paraplu’s op maat. Laat de regen maar komen!

Neem contact op
close Created with Sketch.