De verzenddoos: onze persoonlijke #1

De verzenddoos: onze persoonlijke #1

Als packaging expert staat Papier Present bekend om zijn gepersonaliseerde verpakkingen. Benieuwd welke geschenkdoos onze favoriet is?

Luxueuze geschenkzakken, glanzende doosjes voor een cadeaubon, linnen kledinghoezen, blinkend inpakpapier … Als packaging expert staat Papier Present bekend om zijn gepersonaliseerde verpakkingen: een smaakvol jasje voor ieder product. En hoewel we al onze verpakkingen fantastisch vinden, zijn we ook maar mensen. We bekennen: we hebben stiekem een favoriet.

Zeg het met een doos…
Wij zijn head over heels in love met onze blinkende e-commercedoos. Wat geeft deze box net dat tikkeltje extra? De effen buitenzijde oogt strak en stijlvol. Het verrassingseffect volgt bij het openen van de doos: een sprekende quote op de binnenkant van het deksel lacht u toe. Een simpele insteek, maar wel eentje die de klantenervaring naar ongekende hoogtes stuwt. Een aanspreking, uw hoogsteigen baseline of een inspirerend citaat? The choice is yours!

Zeg het met woorden…
Waarom zou u investeren in gepersonaliseerde verpakkingen? Eén antwoord: storytelling! De consument van 2021 wil méér dan een eenvoudige doos. Met een verpakking die helemaal in lijn ligt met uw branding, vertelt en versterkt u uw unieke verhaal. Communiceer consistent, maak de connectie met de klant en benadruk uw authenticiteit. Zo is een quote een originele manier om uw boodschap over te brengen. Start telling!

Zeg het met kleur…
Bij Papier Present kiest u niet enkel uw tekst, ook de kleur van de doos ligt volledig in uw handen! De moeite waard om even over na te denken, want de kleur van uw box roept een heleboel associaties op bij de klant. Een donkerblauwe of diepbruine verpakking? Dan is de kans groot dat mannen uw doelpubliek zijn. Wie voor groene tinten gaat, verwijst zonder twijfel naar een sterke link met de natuur. Kleine details, maar essentieel om uw verhaal overtuigend over te brengen.

Verstuur uw bestellingen in stijl met de meest veelzijdige doos uit het Papier Present assortiment.

Ontdek onze verzenddozen
close Created with Sketch.