Cocoonen in faux-fur en ribfluweel

Cocoonen in faux-fur en ribfluweel

De herfst komt steeds dichterbij, en dat wil zeggen: shoppen voor het nieuwe seizoen! Voor die ene warme winterjas is het misschien nog iets te vroeg, maar een nieuwe handtas is altijd een goed idee. Van teddy en schapenvacht tot kleurrijke faux-fur: alle fluffy texturen passeerden de revue op de catwalk. Hip, hot en 100% herfst. Snuggle up, en ontdek de herfsttrends van Papier Present.

De furry bag: stoere musthave met hoge aaibaarheidsfactor

Waar de teddybeerjas vorig jaar hoge ogen gooide, leeft deze trend ook dit najaar verder in zachte bedrukte teddy tassen. Het ideale accessoire om de show mee te stelen in de stad, op een feestje of gewoon stijlvol naar kantoor. Uw merk in de kijker zetten met een aaibare eyecatcher?

"Papier Present maakt het graag bont, en dat mag u best letterlijk nemen! Wij ontwerpen tassen op maat en combineren speels faux-fur met tal van andere materialen."

Een harige tas in een knalkleur? Of liever een grote shopper die uw klanten overal mee naartoe kunnen nemen? Kiezen hoeft niet, want de bedrukte stoffen handtassen mogen dit najaar fel én XL. Laat gerust weten wat u zoekt, wij maken de juiste knuffelbare, custommade tas.

Fur-free policy please!
Steeds meer grote winkelketens en modemerken zoals Versace, Prada en Gucci gaan voor een ‘fur-free policy’ en zeggen neen tegen bont. Een heus statement tegen dierenleed dat Papier Present 100% steunt door bewust te kiezen voor alternatieve stoffen. Faux fur all the way!
"Papier Present speelt in op de ribfluwelen trend en maakt gepersonaliseerde tassen met sprekende corduroy touch. Een fijne of brede ribbel, een subtiele of felle kleur, een opvallend of zacht contrast, … Aan u de keuze! Wij ontwerpen het perfecte klantenaccessoire voor uw winkel."

Ribfluweel, 70’s corduroy comeback

Goed nieuws voor stijlvolle retrolovers, want rebels ribfluweel maakt opnieuw een opmars! Corduroy of ribfluweel is een stevige, edgy stof met een opvallende textuur. Hoewel ribfluweel lang werd afgeschreven als een fashion faux-pas, verovert deze 70’s hit dit najaar vlot alle winkeletalages.

Op zoek naar een tas met tijdloze toets? Een stevig exemplaar die uw winkel of brand in de verf zet? Sure!

Interesse in luxe handtassen bedrukken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak >>

close Created with Sketch.