Bezoek onze showroom @TradeMart Brussel

Bezoek onze showroom @TradeMart Brussel

In het pre-digitale tijdperk was Trade Mart dé groothandelsbeurs en het kloppende hart voor winkeliers en retailers en dat is het nu nog steeds. Daarom is het een bewuste keuze van Papier Present om er anno 2019 aanwezig te zijn als expert in packaging.

Wilt u graag de nieuwste trends in packaging ontdekken?

Dan bent u elke maandag van 10 tot 17 uur welkom in de showroom van Papier Present in Trade Mart Brussels, inkomhal 76 level A. Daar kan u ons ruime aanbod ontdekken van bedrukte draagtassen, shoppers, geschenkverpakkingen, (e-commerce) dozen, gepersonaliseerde handtassen en trendy accessoires.

U maakt er kennis met ons sympathiek team dat u persoonlijk te woord staat!

Uw bezoek aan Trade Mart Brussels plannen?

De toegang tot Trade Mart Brussels is enkel voorbehouden voor retail professionals. U kan online registreren via deze link: https://www.trademart.be/nl/registratie-toegang

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel in de voortuin van het Atomium en heeft een ruime bewaakte parking. Het adres van Trade Mart Brussels (Atomiumsquare 1, 1020 Brussel) is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Kom Papier Present ontdekken in Trade Mart Brussels samen met meer dan 2400 merken en 550 exposanten. De koffie staat klaar!

Contacteer ons
close Created with Sketch.