Alles wat u nodig heeft voor het verzenden van uw producten

Alles wat u nodig heeft voor het verzenden van uw producten

De beleving van uw zaak doortrekken naar een unieke online shopervaring? Dat begint bij het leveren van uw postpakket en het in ontvangst nemen van uw online bestelling. Met gepersonaliseerde verzenddozen of mooie bedrukte verzendzakken valt u extra op tussen alle andere postpakketten.

1 | Til uw unboxing experience naar een hoger niveau met bedrukte verzenddozen

Bedrukte verzenddozen

Papier Present brengt met alle plezier kleur in uw verzendverpakking. Bij een afname vanaf 500 stuks schikken onze grafische vormgevers zich deskundig achter uw design. Verschillende opties worden gewikt en gewogen, stalen worden vergeleken en modellen worden geschetst. We’re on it!

Moeten uw pakketjes in de brievenbus passen? Verzenddozen die naadloos aansluiten rond uw kleine of grote producten? Alles kan, want wij werken steeds op maat! Door de afmetingen van uw postdozen op één lijn te brengen met uw artikelen, garanderen wij een optimale bescherming.

Waarom kiezen voor bedrukte verzenddozen?

  • Beschermen van producten
  • Extra uitstraling en unboxing experience creëren
  • Branded experience tot in het kleinste detail

Vraag offerte aan

2 | Maak een professionele indruk met bedrukte verzendzakken

Bedrukte verzendzakken

Lees hier waarom de blinkende verzenddoos onze favoriete verzenddoos is. Maar er is meer dan dat! Wij laten u graag kennis maken met de gouden combinatie van plastic verzendzakken en papieren verzendzakken. De plastic e-commerce verpakking bestaat uit COEX plastic en is verkrijgbaar vanaf 3.000 stuks.

De tijd dat verzendzakken enkel uit plastic bestonden is ondertussen verleden tijd. Wij bieden met veel plezier en trots ook papieren verzendzakken aan. De papieren postzakjes kan u bestellen vanaf 3.000 stuks.

Wij kunnen uw verzendzakken bedrukken op duizend-en-een manieren, in de kleuren van uw voorkeur. Bedrukte verzendzakken met logo, met een fancy design, met een leuke slagzin … Onze grafisch designers zijn de crème de la crème!

Waarom kiezen voor verzendzakken?

  • Water en vuilafstotend
  • Onmiddellijk klaar voor gebruik
  • Flexibel en soepel materiaal

3 | Geef een meerwaarde aan uw producten en wikkel ze in zijdepapier

Bedrukt zijdepapier

Til uw verpakking naar een hoger niveau met bedrukt zijdepapier. Zijdepapier of vloeipapier is een elegante manier om uw kleding, geschenken of krasgevoelige materialen een extra beschermlaag te geven. Daarbij zorgt het voor een elegante en luxueuze uitstraling.

Gepersonaliseerd zijdepapier wordt het meest gebruikt voor:

  • Beschermen van producten
  • Extra uitstraling en unboxing experience creëren
  • Branded experience tot in het kleinste detail

Ontdek hier enkele voorbeelden

4 | Werk zijdepapier af met een zelfklevende sticker

Uw producten leggen een lange weg af voordat ze hun eindbestemming bereiken. Tijdens dit traject wilt u 100% zeker zijn dat uw producten piekfijn worden afgeleverd. Uw sweater, hemd of t-shirt moet mooi opgevouwen blijven in het zijdepapier? Sluit uw postpakket met een bedrukte etiket en het is ready to go!

5 | Sluit uw verzendverpakking op een handige en originele manier

Bedrukte tape

Met gepersonaliseerde tape herkennen klanten uw merk in één oogopslag en weten ze meteen om welke bestelling het gaat. Pluspunten voor service dus! Bovendien verhoogt u de visibiliteit van uw merk aanzienlijk met bedrukte tape.

Onze tape wordt vervaardigd uit kwaliteitsvol papier of plastic. Branded tape met uw huisstijl, motief, leuke tekst of contactgegevens? Slim! Uw tape bedrukken, doen we in witte inkt of met een heldere multicolor print.

Kies nu voor bedrukte tape

close Created with Sketch.