5 redenen om te investeren in professionele packaging

5 redenen om te investeren in professionele packaging

Papier Present is al jaar en dag dé expert en vaste leverancier van packaging bij retailers, winkels, boetieks, merken… Maar waarom zou u investeren in kwalitatieve draagtassen of mooie geschenkverpakkingen? 

Wij kunnen alvast de volgende 5 redenen bedenken: visual branding, duurzaamheid, kwaliteit, stockage en een op-en-top service.

#1 Visual branding
Nummer 1 voordeel van professionele packaging? Klanten wandelen buiten met een schitterende draagtas, shopper of geschenkdoos waar uw naam en uw logo op staat. En die uitstraling laat een indruk na! Ga voor een branding met maximale impact en zorg voor een verpakking die perfect aansluit bij uw huisstijl.

#2 Duurzaamheid
Anno 2019 maakt de wegwerpmaatschappij plaats voor duurzame oplossingen. Katoenen of vilten draagtassen, een geschenkdoos in recycleerbaar papier… Investeren in een degelijke verpakking loont! Een hippe tote bag wordt zorgvuldig bewaard én bovengehaald voor andere boodschappen. Hergebruik is dus niet alleen goed voor onze planeet maar ook voor de visibiliteit van uw zaak!

#3 Kwaliteit
Papier Present is niet de koning van de massaproductie, maar wel de koningin van kwaliteit. Bij ons krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld. Geen anonieme online speler, wél een Belgische leverancier waar u steeds terechtkan met al uw vragen. Wij denken mee met onze klant, komen langs met stalen en leveren altijd kwaliteit van de bovenste plank. Daar kan u op rekenen!

#4 Stockage
Investeren in een uitgebreide selectie verpakkingen, maar slechts een beperkte opslagplaats? Geen probleem! Wij helpen graag met het bewaren van uw stock. Zo kan u toch grotere bestellingen plaatsen tegen interessante tarieven. Onze eigen koerier Gunther brengt de gevraagde levering telkens naar uw zaak wanneer u het wenst (voor meer Gunther: zie #5!).

#5 Service
Papier Present heeft een troef achter de hand: Gunther, onze vaste chauffeur die uw bestelling levert op de dag en het uur dat het voor u past. Altijd stipt en met de glimlach. Dus, geen onpersoonlijke koerierdienst die te pas en te onpas bestellingen afzet. Onze eigen koerierdienst is een service die onze klanten echt weten te appreciëren. Dat merken we aan de vele complimentjes!

Omdat wij fan zijn van Gunther, hebben we op een zonnige vrijdagnamiddag een babbeltje met hem gedaan.

close Created with Sketch.